Ladattavat tiedostot

Käyttöohje (PDF 456Kt)

Ajurit aXbon liittämiseksi tietokoneeseen

Windows (2000, XP, 2003, Vista)
Mac (Mac OS X 10.4 ja ylöspäin)

Ajureiden asennuksen jälkeen voit rekisteröidä aXbosi. Rekisteröinnin jälkeen voit ladata ohjelman, jolla voit tarkkailla unesi vaiheita. Rekisteröinti tapahtuu seuraavan linkin kautta valitsemalla "Register your aXbo/ create an user account".

Rekisteröi aXbo täällä

Unenseurantatietojen siirto aXbosta tietokoneelle

Tarvitset ajurit aXbon liittämiseksi tietokoneeseen.
Avaa sivu www.axbo.fi, valitse alasivu Tuki, valitse sopiva tiedosto kohdan ”Ajurit aXbon liittämiseksi tietokoneeseen” alta, ja klikkaa tiedostoa jonka haluat ladata (Windowsille ja Macille on oma versionsa) ja valitse aukeavassa ikkunassa ”avaa”. Aukeavassa ikkunassa tuplaklikkaa näkyvää tiedostoa ja seuraa ohjeita.

Unenseurantaohjelman asentaminen

Aloita rekisteröimällä aXbo klikkaamalla samalla Tuki-sivulla olevaa ”Rekisteröi aXbo täällä”. Pakolliset kohdat on merkitty *. Täytä lomake seuraavasti:

Serial*, sarjanumero. Sarjanumero löytyy aXbon alapuolelta hopeanvärisestä tarrasta.

Salutation*, mies vai nainen

First name*, etunimi

Last name*, sukunimi

Company name, mahdollinen yrityksen nimi

Street *, katuosoite

Postal Code *, postinumero

City *, kaupunki

Country *, maa

Email*, sähköposti. Tämä on tiedoista tärkein, koska unenseurantaohjelman lataamislinkki lähetetään tähän osoitteeseen. Älä poista kyseistä sähköpostia, voit tarvita linkkiä myöhemmin jos haluat ladata ohjelman uudestaan.

Lataa ohjelmistot seuraavasti:

Linkkiä seuraamalla pääset englanninkieliselle lataussivulle. Enismmäiseksi lataa aXbon ajurit, jos et tehnyt sitä suomenkielisen Tuki-sivun kautta.

Kohdassa 1 valitse “Click here to download the windows driver for manual installation”, jos käytät windowsia (XP tai Vista). Macintoshin käyttäjänä valitse “Click here to download the driver for macintosh”.

Klikkaa kohdassa 2 kohtaa ”Download Java software JRE 5”. Avautuvalla sivulla valitse ”Free Java download” ja seuraavalla sivulla ”Download now”. Valitse avautuvassa ikkunassa ”tallenna” ja käynnistä tiedosto. Seuraa ohjeita Javan asentamiseksi.

Kohdassa 3 valitse "Download aXbo research 1.0 ". Valitse ”tallenna”, ja seuraa ohjeita.

Kohdassa 4 valitse ”aXbo_up2date_V115.zip". Valitse ”avaa” ja tuplaklikkaa aukeavassa ikkunassa näkyvää tiedostoa. Seuraa ohjeita.

Kun ajurit ja ohjelmisto on asennettu, kytke aXbo tietokoneen USB-väylään ja käynnistä unenseurantaohjelma. Ohjelmaa voi käyttää joko saksan tai englannin kielellä (ensimmäisellä käyttökerralla kieli on automaattisesti saksa), kielen vaihtaminen tapahtuu seuraavasti:
valitse Datei > Einstellungen > Sprache ja Englisch. Valitse Speichern ja sulje ohjelma. Seuraavasta käynnistyksestä alkaen ohjelma on englanninkielinen.