Miten aXbo toimii?

Maailmaa valloittaneen unirytmiin perustuvan herätyskellon ovat kehittäneet ja patentoineet Boris Eis ja Axel Ferro Itävallasta.
Jokainen ihminen käy läpi yön aikana eri univaiheita, läpikäymme syvempää ja kevyempää unta. Uni vaikuttaa miten nukumme ja liikumme yön aikana.

Jokaisen univaiheen aikana liikumme eri tavalla tai olemme liikkumatta. Juuri tähän aXbon ainutlaatuinen toiminta perustuu. aXbo rekisteröi sinun ja puolisosi univaiheet ja sen perusteella päättelee koska on optimaalisin aika herätä. aXbo laskee mikä on paras hetki herätä 30 minuutin sisään säädetystä herätysajasta.
aXbon ansiosta heräät aamulla virkeänä ja saat hyvän alun päivällesi. aXbo on tehnyt vallankumouksen heräämisessä ja antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa päiväsi rentoutuneena ja hyvillä mielin.

aXbon muut toiminnot:
aXbolla on monenlaisia erilaisia ominaisuuksia, se antaa mahdollisuuden kahdelle ihmiselle herätä itsenäisesti toisistaan riippumatta unirytmin oikeaan aikaan, tehdä analyyseja omasta unirytmistä tietokoneen avulla. Lisäksi voit valita erilaisia ääniä nukahtamista ja heräämistä varten.

aXbo on hyvinvointia parantava kello:
Uni on yksi ihmisen tärkeimmistä hyvinvoinnin lähteistä.
Unen laatu ja määrä vaikuttavat meidän jokapäiväiseen elämäämme. Ihminen tarvitsee unta henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen joka päivä. aXbo voi auttaa sinua parantamaan unesi rytmiä unikaavioiden avulla. aXbon avulla saat hyvän alun aamuun, sen positiivinen vaikutus kestää koko päivän.

aXbo on design-tuote

Maailman ensimmäisen unirytmiin perustuvan maailmanlaajuisesti myyntiin tulevan kellon on suunnitellut Rouven Haas. Hän on suunnitellut kellon helppokäyttöiseksi ja selkeäksi. aXbo on tyylikäs design-kello, se on voittanut monenlaisia suunnittelupalkintoja.

Kuvia